VENEILIJÖIDEN TUKENA LÄHES 10 VUOTTA

BONETE -TUOTTEITA VUODESTA 2013 LÄHTIEN

Bonete on Suomalainen tuotemerkki, jota myydään yrityksen omassa verkkokaupassa. Bonete -tuotteet keskittyivät vuoteen 2017 saakka vetouisteluvälineisiin, jonka jälkeen tuotekehitystä laajennettiin venetarvikkeisiin. Kaikki Bonete -tuotteet suunnitellaan Suomessa. Osa lopputuotteeseen käytettävistä osista (moduuleista) valmistetaan Suomessa ja osa tarkkaan valitussa tehtaassa Aasiassa. Lopullinen tuoteratkaisu kootaan osista aina Suomessa. Tällä toiminnalla varmistetaan tuotteiden korkeat laatuvaatimukset.

Yritysidea tuli pitkäaikaisilta vetouistelu- ja veneilyharrastajilta, joilla oli tarvetta uudenlaisille vetouistelutuotteille. Bonete tuotesuunnittelu lähtee aina liikkeelle käyttötarpeesta, ja suunnitteluprosessi huomioi yleensä kolme kilpailutekijää; 1) Innovatiivisuus, 2) kilpailukykyinen hinta, sekä 3) paras mahdollinen tuotelaatu. Yhtälö ei ole helppo, mutta sen voi toteuttaa sopivan tiimin ja verkoston avulla.

Bonete -tuotteilla on yli 10 mallisuojaa, joiden lisäksi tuotteilla on muutama voimassa oleva hyödyllisyysmalli. Bonete -tuotteet valmistetaan aina tehtaassa, jossa on hyvä laadunvalvonta ja riittävä valmistuskapasiteetti. Moni lopputuotteeseen tarvittava komponentti (moduuli)  valmistetaan Suomessa, ja osa tulee Aasiasta. Kaikki tuotteet kootaan Suomessa. Lähes kaikki PRO2 -sarjan tuotteet valmistetaan matalahiilisestä haponkestävästä 316L laadun teräksestä. Kaikki tuotteet valmistetaan TIG hitsaamalla, jolla saavutetaan paras mahdollinen tuotelaatu ja visuaalinen ulkonäkö. Tuotteiden pinta viimeistellään pääsääntöisesti elektrolyyttisellä kiillotusmenetelmällä, jolla tuotteen pinnalta poistetaan kaikki epäpuhtaudet.

Vonna 2020 julkaisimme PRO2MOD -moduulisarjan, jolla voi rakentaa esimerkiksi useita erilaisia vapa-, valo-, sekä näyttötelineitä veneilyturvallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi. Tämän lisäksi uuden sarjan tuotteita voi päivittää tarpeen vaihtuessa lisäosilla. Ratkaisu lisää merkittävästi tuotteiden käyttöikää ja parantaa tuotteiden kierrätettävyyttä ja hiilipäästöjä.

Vuoden 2022 aikana pyrimme laajentamaan myyntiverkostoa Suomessa sekä Pohjoismaissa. Mikäli sinulla on tiedossa sopiva myyntikanava, ota yhteyttä meihin, ja keskustellaan kuinka voimme yhdessä parantaa tulevaisuuden veneitä.