VENEILIJÖIDEN TUKENA LÄHES 10 VUOTTA

BONETE -TUOTTEITA VUODESTA 2013 LÄHTIEN

Bonete on Suomalainen vuonna 2013 perustettu voimakkaasti kasvava venevarusteisiin keskittyvä tuotemerkki. Visiomme on uudistaa pienvenetoimialalle tyypillistä lisävarustetarjontaa, jotka suunnitellaan yleensä venevalmistajan toimesta merkki- ja mallikohtaisiksi. Uskomme vahvasti, että jokainen venemerkki ja venemalli voidaan varustaa uusilla turvallisuutta ja käyttöominaisuuksia parantavilla Bonete -lisävarusteilla. Emme halua tarjota ominaisuuksia vain uusiin venemalleihin, vaan ne tarjotaan myös käytössä oleviin venemalleihin, merkistä riippumatta. Toimintaamme ohjaa ketterä tuotekehitys ja siihen tarvittavat moduulipohjaiset komponentit, joka tarjoaa merkittävän uudistuksen tyypilliselle toimialalogiikalle. Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva kumppaniverkosto, tarvelähtöinen tuotesuunnittelu, asiakaskeskeisyys, toimialaosaaminen sekä voittavan tuotevalikoiman kehittäminen. 

Olemme havainneet, että Bonete -tuotevalikoima tarjoaa jälleenmyyjille monia uusia mahdollisuuksia. Nykyisestä tuotevalikoimasta löytyy yli 500 eri tuotevariaatiota ja voimme suunnitella myymäläkohtaisia ratkaisuja nopeasti, eli haluamme olla enemmän kuin pelkkä katalogimyyjä. Valikoimasta löytyy sopivia tuotteita kalastusliikkeisiin, veneliikkeisiin, venetarvikeliikkeisiin, sekä esimerkiksi venevarustelu- ja talvisäilytyspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Lähes kaikki näistä eri segmenteistä voi hyödyntää laajaa tuotevalikoimaa lisämyyntitavoitteissa, ja moni yritys voi myydä esimerkiksi asennuspalvelun Bonete -varustemyynnin yhteydessä. Tämän lisäksi jokaisen myytävänä olevan käytetyn ja uuden veneen asiakasräätälöinti on mahdollista, joka nopeuttaa myyntiaikaa ja parantaa mahdollisesti myös myyntikatetta. 

Bonete -tuotteiden jälleenmyyntiin on olemassa muutama valmis konsepti, joilla halutaan tarjota mahdollisimman pieni kynnys jälleenmyynnin aloittamiseen. Kevein tapa tutustua tuotekysyntään, on hankkia tuotteita esille myymälään ja myydä ne etämyyntiehdoilla. Tuotteet on suunniteltu helposti jälleenmyytäviksi, sillä niiden moduulipohjainen tuoterakenne ja ominaisuudet tukevat mahdollisimman pientä säilytys- ja toimitustilavuutta. Sama tuote sopii lähes aina useaan käyttökohteeseen (ts. laajat säätöominaisuudet ja kiinnitystapavaihtoehdot) ja puolivalmiit varastopakkaukset tehostavat merkittävästi varastonkiertonopeutta ja varastointia. 

Vuoden 2022 aikana pyrimme laajentamaan myyntiverkostoa Suomessa sekä Pohjoismaissa kaudelle 2023. Mikäli sinulla on tiedossa Bonete -lisävarusteille soveltuva myyntikanava, ota yhteyttä meihin ja keskustellaan yhdessä, kuinka voimme kehittää tulevaisuuden veneitä.

Kuvagalleria